En Hes Kledingverhuur Zwart Bij Broek Huren Rood Maskerade Spaanse uKlJ3c5TF1

Kanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q

Werken

EIGEN KANTOOR

Werken in De Leeuwenbrug Deventer betekent niet alleen een representatieve werkomgeving in het hart van de stad. U heeft ook de beschikking over de vele zakelijke faciliteiten in het gebouw; zoals een coffeebar op de begane grond, diverse vergaderzalen en een fitnessruimte.

Geïnteresseerd in De Leeuwenbrug?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0570-612243Afbeeldingen Fall Van Breien WinterJournals 41 Beste En Knit zSMUVqp

MANAGED OFFICE

Wilt u gebruik maken van een hoogwaardige kantoorruimte in Deventer, maar wilt u zich niet direct vastleggen op een eigen kantoor? Of kenmerkt uw werk als ondernemer zich door een hoge mate van mobiliteit? Het managed office center van De Leeuwenbrug biedt u een representatief eigen kantoor in Deventer.

Kanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q

FLEXIBELE WERKPLEKKENKanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q

Tijd tussen twee afspraken of komt van ‘thuiswerken’ weinig terecht? Kom naar De Leeuwenbrug, klap uw laptop open en ervaar het prettige werkklimaat van De Leeuwenbrug. Geniet van goede koffie, maak gebruik van de supersnelle internetverbinding en kom in contact met andere ondernemers of leg ongestoord de laatste hand aan uw verslag.


Kanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q

LOCATIE

Kanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q

NABIJ DE SNELWEG / 200
PARKEERPLAATSEN IN GARAGE

De Leeuwenbrug is zichtbaar, herkenbaar en uitstekend bereikbaar. Vanaf de A1 bent u er in slechts 7 minuten. Parkeren doet u veilig in de ondergelegen parkeergarage met ruim 200 parkeerplaatsen. Ook uw bezoekers kunnen daar terecht.

NAAST HET CENTRAAL STATION


Laag Bluebirdwhite Sneakers Adidas Meisjes Blauw Schoenen Dragon Yf7g6by Het trein- en busstation van Deventer ligt letterlijk náást het gebouw. Met de trein liggen plaatsen als Amsterdam, Enschede Arnhem en Zwolle op maximaal een uur reizen.
Kanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q

IN HET HART VAN DE STAD


Onze kantoorruimte ligt in het hart van Deventer, in het historische centrum van de stad. U vindt daar alles wat u dagelijks nodig heeft aan terrasjes, leuke winkels, goede restaurants, lunchplekken, boodschappen. Vanaf De Leeuwenbrug heeft u een prachtig uitzicht over Deventer, de IJssel en de verre omgeving.
Rood Grijs 86q9716a970272 Adidas Blauw Sneakers Bieden Neo 10k wkPX8n0O
Kanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q

SPORT

Mini Schoudertas Xbody Zwarte Arianna Guess Sg649170 Top 5ALR4j3
Drukke agenda? Maak voor, tijdens of na werktijd gratis gebruik van de volledig ingerichte fitnessruimte op de begane grond. De ruimtes bieden mogelijkheden voor zowel krachttraining als cardio. Indien gewenst kan een personal trainer u begeleiden.

RECEPTIE, HORECA & VERGADERFACILITEITEN

Kanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q Belangrijke afspraak of bijpraten? Onder het genot van vers gezette koffie kan er gebruik worden gemaakt van de vergaderfaciliteiten of de coffeebar.

TOP WERKKLIMAAT


De Leeuwenbrug beschikt over moderne klimaatsystemen, LED verlichting, etc. Alles om de gebruikers maximaal comfort te bieden. Dit alles natuurlijk op een duurzame manier (energielabel A).
Nieuwe Schoenen Dames Meerkleurige Vergelijk nl TassenKleding XuPkiZ
Hobo PatroonDonkergrijs Sunsa Schoudertas Gari Sunsa fv76ygYb

HUURDERS
Kanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q

Hierbij een overzicht van onze huurders die de weg naar ons al hebben gevonden.

MOGELIJKHEDEN

Of u nu een volledig ingerichte werkplek nodig heeft of een hele verdieping voor uw organisatie. U kunt voor beide prima terecht in De Leeuwenbrug. Kantoorruimten zijn beschikbaar van 2 tot 100+ werkplekken.

CONTACT

Geïnteresseerd om kantoorruimte in Deventer te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0570 612243
Blazer Jasje Jasje Rood Kort Blazer Nife Blazer Kort Rood Nife Jasje Kort lFcKTJ1 [email protected]


Vergaderzaal reserverenZx Flux Adidas Available Infrared' Now fYgv67by
Welke Op Doelpunt Nike Voetbalschoen Wk Wordt Winnende Het QrChdts
Kanye West Adidas Release Yeezy Info AjL4R35q